Erika
Egy trilógia második részéről van szó, amire elég sokat kellett várni! Az első részből már kiderült, hogy a távoli jövőben játszódik a történet.

Az első rész nagyon tetszett, és az író gondoskodott róla, hogy kellő kíváncsisággal várjam a folytatást.

Tally végre szép lett, ahogy erre mindig is vágyott, de valami nem stimmel körülötte. Bármennyire gyönyörű, tökéletes külsőt kapott, bármilyen jól sikerült a széppé változtató műtét, a szépagyúság nem tudja elnyomni az emlékeket, kérdések tömkelege tör utat benne. A Krimek vezére, Zane is ebben ösztönzi Őt.

A Krimek egy vagány szépekből álló elit csapat, ahova Tally is bekerül. Innen indulnak a balhék, csínytevések.

Természetesen Shay sem tűnt el! Az Ő szerepe és barátságuk Tally-vel is nagyon izgalmas.

A legelső oldalakkal nagyon döcögősen haladtam, de utána fénysebességgel értem a végére. Egy Tally-nek szóló üzenet a múltból, ami elindítja a lavinát. Onnantól pörög, forog az esemény, nem nagyon tudtam letenni a könyvet.

Hatalmas szépirodalmi értéket ne várjon senki a könyvtől. Szerintem mindenképpen ifjúsági irodalomról van szó. De elég sok gondolatot ébreszt a felnőttekben is, bennem legalábbis mindenképpen, aki ettől a könyvtől függetlenül ámulok mindig a világban, hogy minden az egzisztenciáról, testi szépségről szól. A belső már csak olyan ritkán fontos. Örülnék, ha majd annak idején a gyerekeim elolvasnák és beszélgetnénk róla.



3,5/5
0 Responses

Megjegyzés küldése