Erika
Ó, eljött az áttörés! 9 éves kisfiam most már maga válogatja ki, mit szerezzek be neki, és ELOLVASSA őket!!!! Esténként még 1 órácskát elvonul a kis kuckójába és olvassa a kis saját könyvecskéit, amikbe belekörmölte a nevét, osztályát, hogy senki el ne vegye tőle! :D Én olyan boldog vagyok, komolyan! Azt hiszem, olvasást ilyen szinten szerető embereknek ezt nem kell majd semmilyen formában magyaráznom, hiszen tudom, mit veszíthet az ember, ha nem olvas könyveket.

Igaz, most sikerült jó kis félelmetes címmel rendelkező darabokat összeválogatnia a sorozatból, de amúgy a tartalmuk meg nagyon vicces és nagyon fiús. De majdnem azt kell, hogy mondjam kissé lesarkítva, hogy mindegy is, csak olvasson.

 




A tartalmakról most sem hiszem, hogy túl nagy értelme volna írni, hiszen csakúgy mint mindig, Geronimo és csapata hihetetlen kalandokban vesz részt, és természetesen egy oldal sem telik el unalomban. Amit talán mindig kihangsúlyozok, hogy nagyon tetszik, hogy különböző betűtípusokkal, nagyon izgalmasan vannak megszerkesztve az oldalak, tipográfiailag is vonzza a gyerekek tekintetét.

Szóval nagyon örülök!!!

Mindhárom kiadvány mint mindig, most is az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

0 Responses

Megjegyzés küldése