Erika
Csatlakozva Nima kezdeményezéséhez, egyben játékához, amelyet rendkívül jó ötletnek tartok, és ezúton is csókoltatom őt ezért, én is felteszek egy találós kérdést jelenlegi olvasmányomat tekintve. Nyeremény ugyan nem társul hozzá, de szerintem tényleg jó móka!

Nem a szó szoros értelmében vett klasszikus szerzőről van szó, de kétségtelen, hogy a latin-amerikai irodalom kiemelkedő egyénisége. Főszereplője általában a NŐ. Évek óta készülök olvasni tőle, de valahogy eddig kimaradt. Magyarországon, ha jól tudom, 10-11 könyve jelent meg, jelenlegi a legutolsóként kiadott regény. Jelen könyve rendkívül friss, 2 hete hallottam róla először, viszont máris magával ragadott. A buja őserdőben élő ültetvényesek, azok rabszolgái hányattatott életéről szól nagyvonalakban, és már az első harmadában magával ragadott az elbeszélés varázsa.

(Tanfolyamon mellettem ülőnek csitt!!!!)
Címkék: edit post
10 Responses
 1. f-andi Says:

  antitelantum vagyok, ill. alacsony iq-s
  :(

  *szomorúan elsunnyog*


 2. f-andi Says:

  ...és még helyesen sem írok, antitalentum...... 3. Nima Says:
  Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

 4. Csenga Says:

  Isabel Allendeeeeeeeeeeee :-))))) ugye???


 5. Erika Says:

  Igen, Allende, de igazság szerint Szilvamagé a dicsőség, mert Ő priviben már címmel együtt megfejtette, de nem akarta itt írni, mivel nem vett részt a játékban, pedig nyugodtan tehette volna!!! :-)))


 6. Szilvamag Says:

  Gondolom, csak azok játszanak, akik jelentkeztek is a játékra, azért is kérdeztem csak rá priviben, hogy arra a könyvre gondoltál-e..... Bocsi, hogy belekotyogtam.

  Meg ugye én is kinéztem már magamnak ezt a regényt, nagyon kíváncsi vagyok rá.


 7. Nima Says:

  Szilvamag, nem, ez nem olyan játék, itt a játszás a lényeg, nem a szabályok. :)


 8. Erika Says:

  Így van! Én sem haragszom, hogy írt! :-)


 9. Szilvamag Says:

  ok, ennek örülök, akkor máskor bátran belekotyogok.:)


Megjegyzés küldése