Erika
Nagyon drukkoltunk, hogy a kiadó folytassa a Macskadetektívek sorozat megjelentetését, mert nagyon szeretjük. Igen, én is, hiszen én vagyok minden gyerekeknek szóló könyvnél a meózó, egyelőre én választom ki, mik kerüljenek rá könyvespolcaikra. Ez egyértelműen hiányozna!

Mister Moonlight és a csapat többi nagyon vicces tagja ismét megoldatlan bűntény előtt állnak, és csakis ők lehetnek arra alkalmasak, hogy felderítsék a rejtélyt.

Egy nagyon értékes arany macskaszobor tűnik el De Bouillonné otthonából. Az özvegyasszony története a kezdetektől sántít, egyértelmű a banda számára, hogy titkol valamit. A csapat nem tétovázik, rögtön munkához lát, és nyilvánvalóan egy csomó akadályba ütköznek, de természetesen sikerre viszik a történet végét.

Továbbra is Finci Le Brie a kedvencünk, a pufók kis mezei egér. :) De azért lehet is válogatni bőven kedvenceket, hihetetlen figurák vannak ebben a szuper csapatban. :D

Itt a nyári szünet, úgyhogy rajta, nyugodtan szerezze be mindenki kisiskolás gyermekének, garantáltan jót lehet rajta szórakozni gyereknek, szülőnek egyaránt. :)

A sorozat első két részéről itt és itt írtam.

5/5

Ciceró Könyvstúdió Kft.
Fordította: K. Szabó Anita
Eredeti cím: Chi ha rubato il gatto d'oro?
122 oldal
0 Responses

Megjegyzés küldése