Erika
Gyermekeim új kedvenc sorozatának 4 tagját szereztem most be. Bár elsősorban a nagyobbiknak szántam, bőven akad ezekben a könyvecskékben a kicsinek is feladat, a játékos, bőséges ismeretszerzésről már nem is beszélve.

Amint hazavittem őket, ráugrottak, egyből rejtvényeket oldottak meg, a nagy pedig felolvasott a kicsinek a színes képekkel és illusztrációkkal ellátott fejezetekből. Tematikus számokat jelentetett meg a kiadó rafinált rejtvényekkel, szuper tudástesztekkel. 7 év feletti gyermekeknek ajánlják, de nekem tényleg boldog volt az 5 1/2 éves is nagyon. :D

Mindenképpen beszerezzük az utolsó darabig az összeset. :D

"Melyik állat nyom 160 tonnát? Mi tud szárnyak nélkül repülni? A világ melyik emlősállata ordít a leghangosabban? Izgalmas és hihetetlen rekordok az állatvilágból!"


"Mi történik, ha csuklunk? Hol található a vakfolt? Melyik testrészünk a legnehezebb? Izgalmas és hihetetlen dolgok a testünkről. Színes képekkel és illusztrációkkal, rafinált rejtvényekkel, szuper tudásteszttel, 7 év feletti lányoknak és fiúknak."







"Mikor fedezték fel a gravitációt? Hol játszottak először futballt? Ki találta fel a WC-t? Izgalmas és hihetetlen dolgok minden idők legfontosabb találmányairól és felfedezéseiről. Színes képekkel és illusztrációkkal, rafinált rejtvényekkel, szuper tudásteszttel, 7 év feletti lányoknak és fiúknak."






"Honnan kapta nevét a pisztolyrák? Vannak mosógépek a víz alatt? Melyik hal horgászik? Tudj meg minden izgalmas és hihetetlen dolgot a tengerek mélyéről!"









Alexandra Kiadó
0 Responses

Megjegyzés küldése