Erika
A Stilton sorozatoktól megszokhattuk a látványosságot, a minőséget, és ez most sincs másként. Maga a könyv kézben tartása is örömet okozhat már, annyira szép. Kislányoknak pedig gondolom, maga a mennyország. :-) Nekem fiaim vannak, így nem nekik szántam ezt a könyvet, és elolvasni sem olvastam teljes egészében, így érintőlegesen tudok a tartalmáról írni. Az őszintét megmondva, ha nem várakozna rám annyi, de annyi könyv, ott ragadtam volna.

Tea Stiltont mindenki ismeri, aki kicsit is járatos a gyermekirodalomban. Ő a Rágcsáló Hírek különleges tudósítója, aki egyébként híres regényíró is. Ez a könyv pontosan a negyedik része egy sorozatnak, amelynek a főszereplői a Fantázia birodalmának hercegnői.

Yara hercegnő a párducával, Lalimával és kis szolgálócsapatával él Jangalaliana palotájában. Bátorságát bebizonyíthatja, amikor a Név nélküli Herceg terveit kell meghiúsítania, aki az Álom dalának mind az öt részét meg szeretné szeretni a hercegnőktől, köztük Yarától is. Ez a gonosz herceg olyan varázserővel rendelkezik, amely rendkívül körmönfont.

A történet végére bebizonyosodik, hogy Yara rátermettsége, bátorsága elegendő-e visszaverni a támadásokat.

Én biztos vagyok benne, hogy főként lányok számára lebilincselő és nagyon izgalmas történetet nyújt ez a könyv.

Alexandra Kiadó, 2013
Fordította: Nagy Nóra
Eredeti cím:
280 oldal
0 Responses

Megjegyzés küldése