Erika
Hálás vagyok az írónőnek, hogy megírta ezt a negyedik fejezetet.

Nagy rajongója voltam az elsőnek. A másodikat is izgatottan vettem a kezembe. Na ott már picit lankadt a lelkesedésem. A harmadik pedig... brrrr..... Mondhatni rettentő nagy csalódás, időpocsékolás volt számomra. Szó szerint félredobtam. Maga volt a nagy semmi!

Nem azért nem tetszett, mert nem az ízlésem szerint írt a szerző, hanem mert folyamatos ismétlésnek éreztem minden mondatát. Az égvilágon semmiről nem szólt, csak az azt megelőző részeket ismételte. Gáz, ha azt írom, hogy sikerhajhász gyanús volt? Emiatt ezt a (szintén nem kis) kötetet nagyon szkeptikusan vettem kézbe! Csalódnom kellett!

Végre! Végre! Végre történt valami! Gondban vagyok, hogy nem élhetek a cselekményleírás eszközeivel, mivel itt tényleg történések, fordulatok tömkelege követi egymást!

Bella kínlódásai is (amiket én rém nehezen viseltem már) jelentősen lecsökkentek oldalszám és idő tekintetében is. Folytatódik és vajon megoldódik-e a Bella/Edward/Jacob affér!?

Nem is nagyon tudok többet írni róla, de érdemes volt elolvasni, így teljes lett az egész! Hiányt pótolt bennem a könyv!

Mellékesen, szerintem két (közepes méretű) kötetbe simán belefért volna az egész történet...

4/5

Könyvmolyképző Kiadó, Szeged, 2010
Fordította: Bosnyák Viktória
761 oldal
3 Responses
  1. Andi Says:

    Ügyes és kitartó vagy Era!! :)


  2. Erika Says:

    Fejsimi??? :-) vuú, vuú...


  3. Tina Says:

    Sokáig vonakodtam a könyv elolvasásától, mert vámpírok, meg farkasember, gondoltam ez nem az én világom, de aztán rászántam magam és nem bántam meg! Sőt, repesve vártam az utolsó részt. Szerintem a film is szuper lett!


Megjegyzés küldése