Erika
Régi mániámnak hódoltam ismét a könyv beszerzése kapcsán. A már elhelyezhetetlen mennyiségű szakácskönyvek gyűjteményének gyarapításáról és a sütési hobbimról van szó. Bár mostanában már a komolyabb elkészítési módot igénylő sütemények felé fordultam, idő hiányában nagyon sokszor jön jól a gyerekek mellett egy gyors édesség elkészítése. Többször fordul elő, hogy például uzsonnára is muffint visz nagyobbik fiam az iskolába, így van amikor csak előző nap késő este van időm összedobni valamit. Mert azt már eddig is tudtuk, hogy a muffinok elkészítéséhez nem kell nagy gasztronómiai háttértudás.

Azon túl, hogy újabb ötleteket is kaptam a könyvtől, rögtön beleszerettem a dobozos kiszerelésbe, amely természetesen nem csak a segédkönyvecskét tartalmazta. Vannak benne gyönyörű színben pompázó kapszlik, amelyek sajnos rögtön az első sütés után elfogytak, viszont kedvet csináltak ahhoz, hogy ne mindig csak az unalmas fehérben süssem meg a sütiket, hanem sokkal szebbek színes papírba burkolva. Aztán a kedvencem a muffinok kiszedésében segítő kanálka, amit én azóta már számtalan dologra használtam, rendkívül sokoldalú. Például torták lekenéséhez is kiválóan alkalmas. És van még a dobozban egy nagyon kis csinos muffinállvány is, bár erre nem fér rá az általában 12 db-os mennyiség. De mindegy is, mert akkor is szép!

Ha esetleg nem magunknak gondolnánk beszerezni ezt a csomagot, akkor én ajándéknak is nagyon el tudom képzelni, rendkívül exkluzív.

Alexandra Kiadó, 2013
48 oldal
0 Responses

Megjegyzés küldése