Erika
Egy álom számomra, amiben Petrik Andrienn él, bár fogalmam sincs, képes lennék-e a jó kis komfortos változatát feladni az életemet ehhez képest. A vágy mindenképpen óriási! És nem győzök elmerülni ebben a csodaszép albumban, olvasgatva egy-egy élettöredéket, jelenetet a szerző életéből.

Sajnos az előző két kötetet nem olvastam, merthogy ez sorrendben a harmadik része egy sorozatnak. Előző kötetek Az asszony és háza, Másik kert címmel jelentek meg. (Pótlás feltétlenül be van tervezve.)

A könyv amellett, hogy csodaszép, rendkívül sok praktikus tanácsot, ötletet tartalmaz. Kezdve a lakberendezéstől, a kertszépítésen át, egészen a gasztronómiáig. Az egész könyvből sugárzik az életöröm, a természet, a család szeretete.

Folyamatában olvasva, leülve egy meleg sarokba, vagy csak úgy felütve egy-egy oldalt is nagyon élvezetes. Adrienn az életükbe engedett bepillantani ezzel a könyvvel, amit nagyon köszönök, és bevallom, nagyon-nagyon irigykedem és szégyenkezem, mert mindenki kezében ott van a lehetőség...

Nem akarok többet írni erről a könyvről, felesleges lenne. Kézbe kell venni, lapozgatni, és az élet igazságait észrevenni, gyakorolni.

Olyan egyszerű az egész, mégis ettől annyira szép!

A könyv Facebook-oldala itt található meg!

5/5

Sanoma Media Budapest Zrt., 2013
240 oldal
0 Responses

Megjegyzés küldése